Contactformulier voor uw vragen en opmerkingen - Groeiend Geluk
16123
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-16123,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Contact

Neem gerust contact op

Dan kijken we samen hoe ik jou verder kan helpen

Om je zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk dat je het contactformulier volledig invult.

Vanaf 2021 gaat Groeiend Geluk zich uitsluitend richten op de behandeling van psychische klachten ontstaan tijdens of na de zwangerschap/bevalling of klachten m.b.t. (het wennen aan) het ouderschap.  Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom. Aanmelden voor behandeling is vanaf heden enkel mogelijk wanneer jouw klachten passend zijn binnen bovengenoemde  doelgroep. Mocht je twijfelen of ik iets voor je kan betekenen, dan denk ik daarin uiteraard graag met je mee. Een aangepaste website volgt z.s.m. Vanaf 1 februari zal de praktijk verhuizen naar een nieuwe locatie; Dorpstraat 120 te Veldhoven.

Wachttijd (op 11-1-2021)
Aanmeldwachttijd:  4 weken
Behandelwachttijd: 0 weken.

Groeiend Geluk is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag telefonisch en per email bereikbaar van 8.30 -17.00 uur.
Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kunnen er tijdens kantoortijden afspraken worden ingepland.

Groeiend Geluk is op donderdag en in de avonden en weekenden niet bereikbaar en heeft geen crisisdienst. In geval van nood kun je een beroep doen op je eigen huisartsenpraktijk/huisartsenpost. Zo nodig kan de huisartsenpost de crisisdienst of de spoedeisende hulp inschakelen.

Groeiend Geluk
Piuslaan 93a
5643 PT Eindhoven
06 – 3702 6116
saskia@groeiendgeluk.nl
Routebeschrijving